JANNIE WOUTERS-KLEIREN

KAPSTER, VISAGISTE EN SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Ik ben Jannie Wouters-Kleiren, geboren in 1984. Ik heb mijn diploma tot top-styliste behaald in 2003, op het Imko college in Breda. In 2004 heb ik de stap genomen om een kapsalon te beginnen. Dit in een kamertje in mijn ouders huis. Maar daar groeide ik al snel uit… In 2007 was het zover… Na een verbouwing van de boerderij kon er een mooie, ruime salon geopend worden, waarbij we meteen een ruimte maakten voor een schoonheidssalon. In 2010 heb ik mijn diploma tot schoonheidsspecialiste behaald. Dit ging allemaal zo goed, dat in 2011 het moment daar was om personeel aan te nemen.

TAMARA GIELEN

SCHOONHEIDSSPECIALISTE, KAPSTER EN PEDICURE

En zo is Tamara Gielen bij mij in dienst gekomen.. Tamara werkt bij Pink! Sinds 2011. Haar opleiding voor schoonheidsspecialiste heeft ze afgerond in 2003 en ze heeft daar aan sluitend haar pedicure diploma behaald. Na een paar jaar was het tijd voor een uitdaging  en heeft ze in 2012 haar kappersdiploma erbij gehaald. Ze is ook moeder van 2 kindjes en  vindt het heerlijk om daarnaast een hele leuke, afwisselende baan te hebben.

CHANTAL SPRENGERS – VAN HERK

KAPSTER EN VISAGISTE

Omdat Jannie en Tamara beide naast het harde werken ook moeder werden en dus iets gingen minderen, kwam er  een nieuwe collega bij, namelijk Chantal van Herk (1991). Chantal heeft de opleiding tot topstyliste (allround kapper + visagiste) afgerond in 2009 (ook bij de IMKO in Breda) en heeft dus ondertussen ook alweer een aantal jaren ervaring in het kappersvak. Chantal is in 2015 getrouwd en heet sindsdien Chantal Sprengers – Van Herk. Ze is een jaartje later, net als Jannie en Tamara, moeder mogen worden.